Een momentje voor...

... The Stone

Dameskleding en herenkleding in Duiven
Elshofpassage 43
6921BC
 Duiven
Openingstijden
MA
09.30 – 18.00 uur
DI
09.30 – 18.00 uur
WO
09.30 – 18.00 uur
DO
09.30 – 18.00 uur
VR
09.30 – 18.00 uur
ZA
09.30 – 17.00 uur
ZO
12.00 – 17.00 uur
Volg ons ook op:  
|

The Stone is een bekende multibrand fashionstore met meer dan 40 merken en 50 vestigingen in Nederland. De enthousiaste medewerkers van The Stone in Duiven helpen je met veel plezier bij het vinden van een leuke outfit. Met de wisselende nieuwe collecties is een bezoek aan de The Stone in het centrum van Duiven er altijd één waard!

Is de gewenste maat of kleur niet aanwezig in Duiven, dan kan via de webshop zuil in de winkel de volledige kledingcollectie van thestone.nl bekeken en besteld worden met gratis bezorging in jouw winkel. Of je nu op zoek bent naar een jeans, winter of zomerjas, een comfortabele sweater of een leuke jurk.

The Stone heeft een brede collectie met bekende damesmerken zoals Only, Vero Moda, Geisha, NA-KD, Lofty Manner, Ichi, Colourful Rebel en Harper and Yve.

Heren slagen ook bij The Stone, van jong tot oud met herenmerken zoals PME Legend, No Excess, Petrol, Pure white, Airforce en Only and Sons.

Stone member Shoppen bij The Stone wordt extra leuk als Stone member. Als Stone Member spaar je punten op jouw online en/of winkelaankopen. Daarnaast profiteer je van diverse privileges en speciale VIP-aanbiedingen. Bezoek onze winkel in Duiven voor een gratis member account of maak online op de webshop van The Stone een account aan.

Tot ziens bij The Stone!

The_Stone_Buitengevel

The Stone

Dameskleding en herenkleding in Duiven
The_Stone_Buiten

The Stone

Dameskleding en herenkleding in Duiven