Loonstra Computer Services

Een momentje voor...

... Loonstra Computer Services

Rijksweg 42E
6921AC
 Duiven
Openingstijden
MA
09.00 – 18.00 uur
DI
09.00 – 18.00 uur
WO
09.00 – 18.00 uur
DO
09.00 – 18.00 uur
VR
09.00 – 20.00 uur
ZA
10.00 – 17.00 uur
ZO
Gesloten
Branche: Computershop

Opgericht op 1 januari 1999 en derhalve al vele jaren de juiste keuze voor al uw computers en laptops, software, supplies en natuurlijk onze uitgebreide reparatieservice van alle merken computers, laptops, tablets, smartphones etc.

Tot onze klanten behoren vele scholen en bedrijven, ziekenhuizen, klinieken, tandartspraktijken, praktijken voor fysiotherapie, administratiekantoren, gemeenten, politiekorpsen, ministeries, golfbanen en natuurlijk duizenden particulieren.

Wij zijn vooral sterk in het aanbieden van hardware tegen scherpe prijzen en denken graag met u mee voor een betaalbare oplossing voor uw probleem, waarbij onze (buitenlandse) inkoopkanalen van grote waarde zullen blijken.

We verzorgen de aanleg, het onderhoud en het beheer van uw netwerk, servers en computers, en met enige trots kunnen we stellen dat we duizenden tevreden klanten hebben, zowel in de regio Duiven, maar ook landelijk.

Onze gespecialiseerde en Microsoft © gecertificeerde medewerkers kunnen u altijd met raad en daad bijstaan, heeft u vragen, kom dan eens langs in de winkel in Duiven of stuur ons een e-mail.

Loonstra Computer Services, uw betrouwbare partner.

Loonstra_pand

Loonstra Computer Services

Loonstra Computer Services