Een momentje voor...

... Holland & Barrett

Gezond van binnen, stralend van buiten
Elshofpassage 64
6921BB
 Duiven
Openingstijden
MA
11.00 – 18.00 uur
DI
09.30 – 18.00 uur
WO
09.30 – 18.00 uur
DO
09.30 – 18.00 uur
VR
09.30 – 20.00 uur
ZA
09.30 – 17.00 uur
ZO
12.00 – 17.00 uur
Volg ons ook op:  
|

Holland & Barrett Nederland – tot 1 mei 2015 De Tuinen B.V. – is een landelijke keten van 202 gezondheidswinkels, met een unieke winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkeling. Het moederbedrijf van Holland & Barrett Nederland komt uit de United Kingdom en zijn al 145 jaar actief in de gezondheidsbranche. Holland & Barrett is in totaal gevestigd in 16 landen over de wereld, zoals: België, Zweden en Ierland. De winkels van Holland & Barrett bieden rust om stil te staan bij het leven, onze gezondheid, verzorging en biedt de mogelijkheid om onszelf en anderen te verwennen. Daarin is kwaliteit van leven op een natuurlijke en evenwichtige manier steeds belangrijker. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, verschillende soorten theeën, kruidensoorten en een scala aan verzorgings- en relax producten. De verzorgingsproducten van Holland & Barrett zijn vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfaat), parabenen, microplastics en niet getest op dieren.

HOLLAND & BARRETT ASSORTIMENT
Het assortiment van Holland & Barrett heeft een sterk eigenmerk, met ongeveer 850 producten van het De Tuinen merk. Daarnaast worden er ook verschillende andere merken aangeboden in de winkels. Al deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en vinden hun basis in de natuur. In de winkels is er ook een groot aanbod voor bepaalde dieetwensen, zoals vegetarisch en veganistisch vriendelijke- en glutenvrijeproducten.

PERSOONLIJK ADVIES
Omdat ieder lichaam anders is, zal het vragen om specifieke voeding, supplementen en verzorgingsproducten, wat weer vraagt om specifieke kennis. Daarom heeft Holland & Barrett haar eigen trainingsacademie en zijn alle medewerkers van Holland & Barrett experts op het gebied van onze producten, de nieuwste ontwikkelen en trends. Hierdoor kunt u altijd in onze winkel terecht voor vrijblijvend persoonlijk advies. Holland & Barrett is hierin uniek.

Holland & Barrett

Gezond van binnen, stralend van buiten
Holland_Barrett_assortiment

Holland & Barrett

Gezond van binnen, stralend van buiten