Een momentje voor...

... Express Wear B.V.

Merkkleding koop je bij Express Wear
Pastoriestraat 36
6921BX
 Duiven
Openingstijden
MA
13.00 – 18.00 uur
DI
09.30 – 18.00 uur
WO
09.30 – 18.00 uur
DO
09.30 – 18.00 uur
VR
09.30 – 21.00 uur
ZA
09.00 – 17.00 uur
ZO
12.00 – 17.00 uur
Volg ons ook op:  
|
|

De vestiging Duiven van Express Wear is een waar begrip op het gebied van mode in dames- en heren kleding in het jeans en vrijetijdskleding segment in de plaats Duiven en omgeving,

Express Wear is in de gemeente Duiven al vanaf 1984 actief en de jeans en casualkleding winkel van Duiven en omstreken. Vanaf het begin gevestigd aan de (oude) Pastoriestraat 34 en vervolgens omdat er een overdekt winkelcentrum gebouwd ging worden met veel variatie van winkels verhuisd naar de Elshofpassage 34, hier is Express Wear gevestigd gebleven totdat er naast de Elshofpassage weer een nieuw centrum gebouwd ging worden in de style van het moment, met diversiteit van verschillende winkels en omringd met gezellige horeca. Voor Express Wear een reden om na exact 10 jaar de Elshofpassage weer te gaan verlaten en wij opende, in oktober 2013,  een totaal nieuw winkelpand aan de (nieuwe) Pastoriestraat 36 met ons meest recente winkelformule, totaal in de style van dit moment, waarbij de collecties goed tot haar recht komen. Het vernieuwde centrum wat in verschillende fases gebouwd is heeft aantrekkingskracht, gezelligheid en variatie te bieden. De gemeente Duiven wil hiermee het onderscheidt maken met omliggende plaatsen in de Liemers en klanten aantrekken vanuit Westervoort, Groessen, Didam, Loo, Rijnwaarden, Lathum, Giesbeek en Zevenaar.

Voor dames, heren, jongens of meisjes kleding van bekende merken in verschillende prijsklassen moet je bij Express Wear zijn. Stoer, netjes, vrouwelijk of gewoon goed gekleed.

Onze collega’s van filiaal Duiven helpen u graag op weg op de manier die bij u past.

Bekijk ook ons youtube kanaal.

Expresswear_Buitengevel

Express Wear B.V.

Merkkleding koop je bij Express Wear
Expresswear_Interieur

Express Wear B.V.

Merkkleding koop je bij Express Wear