Over Express Wear Duiven

De vestiging Duiven van Express Wear is een waar begrip op het gebied van mode in dames en heren kleding in het jeans en vrijetijdskleding segment in de plaats Duiven en omgeving, Express Wear is in de gemeente Duiven al vanaf 1984 actief, en De jeans en casualkleding winkel van Duiven en omstreken. Vanaf het begin gevestigd aan de (oude) Pastoriestraat 34 en vervolgens omdat er een overdekt winkelcentrum gebouwd ging worden met veel variatie van winkels verhuisd naar de Elshofpassage 34, hier is Express Wear gevestigd gebleven tot dat er naast deze Elshofpassage weer een nieuw centrum gebouwd ging worden in de style van het moment met diversietijd van verschillende winkels en omringd met gezellige horeca, voor Express Wear een reden om na exact 10 jaar de Elshofpassage weer te gaan verlaten.

Express Wear opent in een totaal nieuw winkelpand aan de (nieuwe) Pastoriestraat 36 in oktober 2013 haar meest recente winkelformule, totaal in de style van dit moment, waarbij de collecties goed tot haar recht komen. Dit vernieuwde centrum wat in verschillende fases gebouwd zal worden moet aantrekkingskracht, gezelligheid en variatie bieden. De gemeente Duiven wil hiermee het onderscheidt maken met omliggende plaatsen in de Liemers en klanten aantrekken vanuit Westervoort, Groessen, Didam, Loo, Rijnwaarden, Lathum, Giesbeek en Zevenaar. Voor dames, heren, jongens of meisjes kleding van bekende merken in verschillende prijsklassen moet je bij Express Wear zijn. Stoer, netjes, vrouwelijk of gewoon goed gekleed dan helpen de collega’s van filiaal Duiven u graag op weg op de manier die bij u past.

Naast Duiven heeft Express Wear ook een winkel in het 10 km verderop gelegen centrum van Zevenaar dit is naast Gendt, Bemmel, Wijchen en Winterswijk de dichtbij zijnde plaats van Duiven. Wil je echt de deur niet uit of heb je altijd weinig tijd bezoek dan www.expresswear.nl shop wanneer het jou uitkomt en laat het bezorgen wanneer het jou uitkomt of haal het op in een van onze vestigingen wanneer het jou uitkomt.

Express Wear doet alles om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken en biedt graag service waar andere winkels het vaak laten liggen.

Express Wear Duiven

Pastoriestraat 36 | 6921 BX Duiven

Openingstijden

Maandag13.00 - 18.00

Dinsdag09.30 - 18.00

Woensdag09.30 - 18.00

Donderdag09.30 - 18.00

Vrijdag09.30 - 21.00

Zaterdag09.30 - 17.00

Koopzondaglaatste zondag van de maand